ColaborăriKeep swimming | Sports Festival, iunie 2019

19 iunie 20190
sportsfestival201910

SPORTS CULTURE LA „SPORTS FESTIVAL”

Echipa Sports Culture s-a implicat cu drag în activitățile de înot organizate în cadrul Sports Festival

Sports Festival 2019 – un eveniment care aduce sportul în mijlocul comunității. Suntem recunoscători pentru Keep swimming | Sports Festival – 3 zile în care am avut oportunitatea să admirăm măestria unor înotători desăvârșiți, să ne bucurăm încă o dată de maniera în care înotul poate aduce o echipă împreună și să învățăm din neînfricarea copiilor deschiși să încerce și să învețe mereu ceva nou 🏊‍♀️🏊‍♂️

Am fost onorați de vizita invitaților speciali Camelia Potec și Invictus Romania. A fost o plăcere să vă cunoaștem personal și vă mulțumim mult pentru că ne-ați fost alături.

Toate acestea au fost posibile doar cu ajutorul vostru, BogdanFlaviaDeliaClaudiaDianaMateiMădălinaNicoSofiaVladLarisaGabrielElődLavinia, Paul, vă mulțumim din suflet pentru implicare!

Mulțumiri speciale Biancăi Herescu care a ales să înceapă sărbătorirea aniversării sale de 8 anișori alături de noi, participând la proba 50m, toate cele patru procedee.

sportsfestival201901
sportsfestival201902
sportsfestival201903
sportsfestival201904
sportsfestival201905
sportsfestival201906
sportsfestival201908
sportsfestival201914
sportsfestival201915
sportsfestival201916
sportsfestival201917
sportsfestival201909
sportsfestival201910
sportsfestival201911
sportsfestival201912
sportsfestival201913

Invitația inițială:

Vă așteptăm în cadrul Sports Festival cu o serie de activități acvatice distractive în Complexul de natație “Universitas”.
Regăsiți în cele ce urmează o scurtă descriere a activităților plănuite. Pentru a participa în cadrul competițiilor de înot individual și înot în echipă, vă rugăm să vă înregistrați prin intermediul formularului de înscriere la https://www.sportsfestival.com/inot/. Celelalte activități nu necesită înscriere prealabilă.
Pentru cei care încă nu se simt confortabil în apă, avem pregătite jocuri și activități de obișnuire cu apa în bazinul mic.
Pentru cei interesați de detaliile derulării unui concurs al profesioniștilor de înot, vom prezenta și exersa împreună practicile actuale din cadrul unui concurs de înot.
Pentru că ne dorim ca toată lumea să fie în siguranță la bazin, vom prezenta și exersa tehnicile de intervenție în caz de pericol de înec și prim ajutor.
Îți oferim ocazia să îți pui la încercare abilitățile de înotător. Ziua de sâmbătă este dedicată înotului individual. Te înscrii și poți participa la una sau mai multe dintre următoarele probe: 50m fluture, 50m spate, 50m bras și 50m craul. Categoriile de vârstă și gen vor fi formate în funcție de înscrieri. Programarea reuniunilor va fi anunțată ulterior închiderii înscrierilor.
Te poți bucura de înot și împreună cu echipa ta. Ia-ți familia, colegii și prietenii și înscrie o echipă. Ziua de duminică este didicată vouă. O echipă înscrisă are posibilitatea de a participa, cu toți sau o parte dintre membrii săi, în cadrul celor două tipuri de activități:
• înot în echipă, fiecare membru al echipei va înota minim 50m, procedeul de înot nu este impus, o ehipă va avea minim 2 membri, ierarhizarea se face în baza numărului de membri înotători ai echipei.
• înot în echipă, membrii echipei vor înota prin scuccesiune, timp de 2 ore câte 200m, procedeul de înot nu este impus, o ehipă va avea minim 2 membri, fiecare membru va înota cel puțin o dată, ierarhizarea se face în baza numărului de bazine parcurse de membrii echipei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

DEVINO VOLUNTAR SPORTS CULTURE

SPORTS CULTURE

Promovăm sportul, mișcarea și distracția. Hai alături de noi!

ABONEAZĂ-TE ACUM

Fii la curent cu super evenimentele și activitățile noastre!