HomeCopii

Tabere de primăvară, vară sau schi, ture cu bicicleta, drumeții și excursii de zi, joacă și mișcare, antrenamente de atletism.

O mare parte din activitățile Sports Culture sunt dedicate copiilor pentru că dragostea de sport se cultivă și se dezvoltă de la vârste fragede și sunt cele care vor crea un stil sănătos de viață viitorului adult.

Taberele noastre au creat o deosebită unitate și loialitate în rândul membrilor echipei Sports Culture Kids Team, activitățile diverse, pasiunea trainerilor și educatorilor creând nu doar abilități și preocupări noi, ci mai ales o coeziune centrată în jurul iubirii de mișcare și de natură!

Testimonialele și feedback-urile pe care le primim sunt deosebit de flatante pentru noi și mulțimim aici copiilor care au energie, imaginație și o dorință de implicare fantastică, respectiv părinților care le-au insuflat și le cultivă dragostea de natură și de sport.

Ne bucurăm de fiecare moment petrecut împreună cu fenomenalii membri ai Sports Culture Kids Team, pentru că avem multe să învățăm unii de la alții și pentru că profităm la maxim de timpul petrecut împreună cu activități diverse, într-o atmosferă de bună dispoziție, relaxare, dar și provocări.

https://sportsculture.ro/wp-content/uploads/2021/08/logokids-01.png
PENTRU ÎNCEPĂTORI ȘI AVANSAȚI
PRIMĂVARĂ, VARĂ, SCHI
ÎN ZONE VARIATE, NU DEPARTE DE CLUJ
ȘCOALA ALERGĂRII, SĂRITURI, EXERCIȚII SPECIFICE
OFF-ROAD SAU ON-ROAD, CU MARE ATENȚIE LA SIGURANȚĂ
DE LA CĂȚĂRĂRI LA ADRENALIN PARK PÂNĂ LA SĂRITURI LA JUMPING HOUSE

TABERE SPORTS CULTURE

DRUMEȚII ȘI EXCURSII DE O ZI

Fiecare drumeție este o super aventură în care nu apucăm să ne plictisim. Ne bucurăm de natură și ne distrăm copios la fiecare ieșire.

TURE CU BICICLETA

Ne place mult pe biciclete pentru că e mai multă adrenalină, parcurgem distanțe mai mari decât în drumeție și deci vedem mai multe locuri.

AFLĂ CE S-AR POTRIVI COPIILOR TĂI:

  https://sportsculture.ro/wp-content/uploads/2021/08/tm01-640x427.jpg

  DEVINO VOLUNTAR SPORTS CULTURE

  SPORTS CULTURE

  Promovăm sportul, mișcarea și distracția. Hai alături de noi!

  ABONEAZĂ-TE ACUM

  Fii la curent cu super evenimentele și activitățile noastre!