HomeEvenimente

Cu pasiunea pentru sport ce ne caracterizează, ne implicăm - fie direct, fie indirect - în diverse evenimente ce susțin și promovează dragostea de mișcare.

SPORTS CULTUREEVENIMENTELE URMĂTOARE

Cupa Moș Nicolae
Cupa Moș Nicolae
25 noiembrie 2023

NE LĂUDĂM CUEVENIMENTE FINALIZATE:

Sărbătoarea înotului este un eveniment tradițional marca Sports Culture, care se desfășoară pe o perioadă de 24 de ore. În acest interval de timp, cel puțin un înotător va încerca să înoate intergal, non-stop, timp de 24 h, parcurgând cât mai mulți kilometri. În funcție de locul ales pentru eveniment, am căutat mereu să umplem toate culoarele disponibile cu înotători, în echipe sau nu, profesioniști sau amatori, tineri sau mai puțin tineri, cu diverse „probe” și activități „extra” de încurajare a sportului în general și a înotului în special, a socializării și a distracției.

Sărbătoarea înotului nu este un eveniment competițional, dar desigur că înregistrăm statistici privind participanții și distanțele înotate, deoarece e important să ne observăm evoluția.

„Traversarea prietenească a Tarniței” a apărut din dorința de a ne bucura de înotul în natură, fără presiunea competiției, fără stres și cu costuri minime.

Așa că, de câțiva ani, în timpul verii, ne organizăm pentru a înota în frumosul și marele lac de lângă Cluj, atât amatori cât și profesioniști, atât cu neopren cât și fără, distanțe mai lungi sau mai scurte, maximul fiind de fiecare dată cei 6500 de metri cât măsoară Tarnița de la baraj la „coada lacului”.

Ocazional, ne implicăm ca și co-organizatori în evenimente inițiate de alții, pentru că știm că putem aduce plus-valoare, pe lângă pasiunea și energia noastră, dacă e vorba de sport.

EvenimentData
Keep swimming | Sports Festival13-16 iunie 2019
Swimathon - 201929 iunie 2019

EVENIMENTE „SPONTANE”

ANTRENAMENTE, EXCURSII DE O ZI, TURE DE BICICLETE ETC.

Pe lângă evenimentele mari, consacrate, planificate din timp, organizăm frecvent

  • antrenamente – de înot, atletism, alergare etc.
  • drumeții sau excursii de o zi
  • activități distractive/educative – de exemplu bouldering la Adrenalin Park sau jumping la Jumping House
  • ture cu bicicleta – avem câteva trasee excelente pe lângă Cluj
  • baschet în parc, volei pe nisip
Ca să fii sigur/ă că nu ratezi astfel de evenimente care uneori sunt decise cu scurt timp înainte pentru că depind de prognoza vremii, de disponibilitatea membrilor sau prietenilor noștri ori de alți factori, urmărește-ne pe rețelele sociale:
av07
tabv204
grandonfo201902
trav208
tabv203

DEVINO VOLUNTAR SPORTS CULTURE

SPORTS CULTURE

Promovăm sportul, mișcarea și distracția. Hai alături de noi!

ABONEAZĂ-TE ACUM

Fii la curent cu super evenimentele și activitățile noastre!