HomeDespre noiEchipa

Suntem oameni pasionați de sport și de mișcare. Unii dintre noi au făcut performanță, alții sunt amatori, dar nu mai puțin implicați și pasionați de ceea ce fac.
https://sportsculture.ro/wp-content/uploads/2021/08/atti2.jpg

DEMÉNY
ATTILA

Antrenor și organizator, președintele Asociației

Demény Attila, președintele asociației, este multiplu campion național la 50 m bras și fluture, vicecampion la 50 m craul la categoria junior II, obținând de asemenea medalia de bronz la 200 m bras, categoria junior I la nivel național. Cu o experiență de peste 20 de ani de participare la concursuri naționale și internaționale în bazin, are de asemenea peste 5 ani de experiență și rezultate remarcabile la concursuri în ape deschise. A participat la evenimentul de înot de ultra anduranță de 24h, organizat în Ungaria, în localitatea Kecskemét, parcurând 64.700 m și la multe alte competiții de triatlon (olimpic și half ironman). Certificări: absolvent al Facultății de Educație Fizică și Sport, Universitatea Babeș-Bolyai; instructor de triatlon certificat de către Federația Română de Triatlon.

Este trup și suflet implicat în proiectele Sports Culture, atât ca antrenor de înot – pentru copii și adulți, respectiv instructor de triatlon, cât și ca inițiator, organizator și promotor al evenimentelor și acțiunilor în care clubul nostru este implicat, fie că e vorba de tabere, ture de bicicletă, drumeții ori evenimente sportive de celebrare a înotului sau proiecte sociale de conștientizare a importanței mișcării pentru sănătate. Și, ca să se asigure că nu se plictisește, Attila lucrează recent și la materialele de promovarea ale asociației, editarea de video-uri de la activități sportive în mijlocul cărora este implicat făcându-i mare plăcere.

https://sportsculture.ro/wp-content/uploads/2021/08/carmen2.jpg

CARMEN
BONACI

Antrenor și organizator, membru fondator

Carmen Bonaci, membru fondator al asociației, a participat la competiții de înot în bazin, ape deschise (distanțe lungi), sărituri în apă și triatlon (olimpic și half ironman). A implementat și finalizat cu success o serie de proiecte în domeniul financiar-contabil, în calitatea de doctorand, doctor și cadru didactic universitar angajat al Universității Babeș-Bolyai. Certificări: instructor de triatlon certificat de către Federația Română de Triatlon, formator, economist.

Înotătoare, alergătoare, ciclistă, Carmen profită de orice ocazie pentru a face mișcare și a se bucura de natură și prieteni. Consideră că activitățile derulate în cadrul asociației cu copiii îi completează într-un mod minunat experiența pedagogică universitară, lărgindu-i perspectiva asupra educației informale. Se consideră extrem de norocoasă să aibă oportunitatea de a colabora cu oameni de diferite vârste, nu doar în mediul de afaceri ci și în cel sportiv. Profită de asemenea de orice ocazie pentru a-și folosi experiența în scrierea și implementarea proiectelor, căutând variante de optimizare a organizării evenimentelor sportive.

https://sportsculture.ro/wp-content/uploads/2021/08/vlad02-scaled.jpg

VLAD
CĂRBUNE

Sportiv amator

Vlad Cărbune este acel membru al echipei responsabil cu frumosul. Pe lângă gândirea extrem de rațională la care apelăm adesea, talentele lui artistice și iubirea pentru sport îl fac pe Vlad purtătorul nostru de cuvânt. Chiar și atunci când nu reușim să îi spunem decât 2-3 cuvinte, aveam toată încrederea că Vlad înțelege și va exprima planul poate chiar mai bine decât am putea-o noi face. Dincolo de munca lui susținută pentru tot ceea ce reprezintă imaginea Sports Culture, suntem convinși că trăirile pe care sportul i le aduce lui Vlad explică lucrurile minunate pe care el reușește să le facă în mijlocul comunității și în cadrul clubului Sports Culture. Oricând nu face fotografii sau filmează, pe Vlad îl veți găsi la alergare, baschet, volei, înot, sau orice formă de mișcare îi aduce universul în cale. Seriozitatea și pasiunea le veți regăsi atât în activitatea sa profesională, cât și în practicarea sportului.

https://sportsculture.ro/wp-content/uploads/2021/08/vol01.jpg

GÁSPÁR
BEÁTA

Sportiv amator

Gáspár Beáta și-a început călătoria în lumea sportului practicând dansuri populare încă din grădiniță. Ea este o fire extrem de prietenoasă și sociabilă, așa că o veți vedea mai mereu înconjurată de prieteni, în drumeții, ture de bicicletă sau alergare. Beáta a absolvit Facultatea de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității Babeș-Bolyai, cu specializare în Kinetoterapie şi motricitate specială. Dincolo de activitatea de kinetoterapeut, Beáta își găsește mereu timp să ne fie alături la evenimentele clubului Sports Culture care au mare nevoie de excelentele ei abilități organizatorice. Copiii sunt de asemenea extrem de bucuroși când organizăm tabere, excursii și alte aventuri în natură împreună cu ea.

Beáta iubește sportul și natura și se implică mereu în a promova și încuraja pe alții să facă mișcare pentru sănătatea și starea lor de bine.

https://sportsculture.ro/wp-content/uploads/2021/08/bogdan02.jpg

BOGDAN
MARICA

Sportiv amator

Bogdan Marica este acel membru al echipei pe care ne putem baza pentru a ne derula proiectele într-un mod cât mai eficient și eficace. Absolvent al Universității Tehnice din Cluj-Napoca, specializarea Protecția mediului în industrie, Bogdan este un iubitor al naturii, alegând adesea să iși petreacă timpul liber în mijlocul acesteia prin drumeții, ture cu bicicleta, camping sau alergare. Bogdan acceptă oricând cu drag invitații la mișcare, fie că este vorba despre parkour, box, badminton sau ture cu caiacul. El contribuie cu mult entuziasm și la evenimente și activități de improvizație, scriere de poezii și explorare de sine, oferindu-ne ocazia să fim mândri de multiplele lui talente și preocupări.

https://sportsculture.ro/wp-content/uploads/2017/10/inner_swimmer.png

DEVINO VOLUNTAR SPORTS CULTURE

SPORTS CULTURE

Promovăm sportul, mișcarea și distracția. Hai alături de noi!

ABONEAZĂ-TE ACUM

Fii la curent cu super evenimentele și activitățile noastre!