Sărbătoarea înotuluiSărbătoarea înotului, ediția I

7 noiembrie 20180
https://sportsculture.ro/wp-content/uploads/2021/08/micavladcarbune_70.jpg

OBIECTIVUL EVENIMENTULUI

este popularizarea înotului ca formă de mișcare sănătoasă pentru persoane de toate vârstele și sprijinirea comunității în conștientizarea multiplelor beneficii pe care acest sport le aduce.

Evenimentul dorește să vină în sprijinul statutului de Oraș European al Sportului pe care Cluj-Napoca îl are în acest an. Grupul țintă este format din iubitori ai înotului, indiferent de vârstă și nivel de pregătire. În acest sens, în cadrul evenimentului vor fi organizate o serie de probe pe echipe cu obiectiv specific, toate contribuind la dezvoltarea unei rețele de socializare sportive. Accentul va fi pus pe conștientizarea beneficiilor înotului, adoptarea acestuia în contextul unui stil de viață sănătos și al progresului individual, și nu pe competiție. Înotătorii și susținătorii acestora vor fi implicați, pe întreaga durată a evenimentului, într-o serie de activități antrenante.

Sărbătoarea înotului 2018
Sărbătoarea înotului 2018
Sărbătoarea înotului 2018
Sărbătoarea înotului 2018
Sărbătoarea înotului 2018
Sărbătoarea înotului 2018
Sărbătoarea înotului 2018
Sărbătoarea înotului 2018
Sărbătoarea înotului 2018
SĂRĂBTOAREA ÎNOTULUI - EDIȚIA I

EPILOG

CUM A FOST, PE SCURT:

Evenimentul de înot de 24h a debutat în 3 noiembrie 2018, ora 10:00 a.m. cu un scurt moment de deschidere urmat de un moment demonstrativ oferit de către înotători de elită ai sportului românesc după cum urmează:

  • Liviu Bursuc: Născut în anul 1990, a obținut rezultate excepționale datorită experienței acumulate la categoria masters, atât la concursuri de bazin, cât și la cele de ape deschise. Menționăm de asemenea rezultatele sale remarcabile la campionatele naționale, internaționale și europene organizate în 2018 la Kranj, Slovenia.
  • Cătălin Cioltea: Cu o experiență de peste 15 ani, sportiv legitimat la clubul sportiv Baia Mare, născut în anul 1994, a obținut rezultate deosebite la campionatele naționale și internaționale la procedeul bras, concurând la distanțele de 50 m, 100 m și 200 m.
  • Demény Attila: Multiplu campion național la 50 m bras și fluture, vicecampion la 50 m crawl la categoria copii, a obținut de asemenea rezulate bune la 200 m bras, categoria juniori la nivel național. Cu o experiență de peste 20 de ani de participare la concursuri naționale și internaționale în bazin, are de asemenea peste 5 ani de experiență și rezultate remarcabile la concursuri de ape deschise. A participat la evenimentul ultra endurace de 24h, organizat în Ungaria, în localitatea Kecskemét, parcurând 64.700 m.
  • Demény Helga: Membru al lotului național de juniori II – 2006, multiplu campioană națională la probele de 50, 100, 200 bras, copii, juniori și seniori, are o experiență de peste 20 de ani de participare la concursuri în bazin. Rezultate remarcabile a obținut la categoria masters, cu multiple participări la concursuri organizate la nivel național și internațional (ex. Campionatul Mondial de ape deschise organizat în 2017). A participat de asemenea la evenimentul ultra endurace de 24h, organizat în Ungaria, în localitatea Kecskemét, parcurând 51.900 m.
  • Vlad Dobra: Născut în anul 1994, a concurat pentru clubul sportiv Baia Mare, cu multiple rezultate excepționale obținute la campionatele naționale și internaționale organizate în bazin, concurând la probe de sprint la procedele de crawl, fluture și spate. Înotător cu experiență în ape deschise, obținând remarcabile rezultate la probele de anduranță.
  • Alin Reus: Înotător cu experiență de peste 25 de ani cu rezultate remarcabile la categoria masters, la probe de anduranță între 1.500 m – 10.000 m.
  • Aron Rotund: Născut în anul 1994, înotător cu multă experiență la concursuri organizate la nivel național și internațional, având rezultate remarcabile obținute în special la procedeul spate, la categoria de juniori.

Sărbătoarea înotului a adus împreună un număr total de 498 participanți. Prezentăm în cele ce urmează evidențe detaliate la nivelul fiecărei probe.

Proba de înot dedicată școlilor și cluburilor

În cadrul acestei probe au participat 20 de echipe reunind un număr de 210 înotători, reprezentând următoarele instituții școlare și cluburi sportive: Liceul Teoretic Báthory István, Școala Gimnazială “Ioan Bob”, Colegiul Național Pedagogic ”Gheorghe Lazăr”, Școala ”Nicolae Titulescu”, Liceul Teoretic ”Avram Iancu”, Colegiul Tehnic ”Raluca Ripan”, Școala Gimnazială Aghireșu-Fabrici, Școala ”Ion Creangă”, Colegiul Național ”George Coșbuc”, Liceul Unitarian ”János Zsigmond”, Școala Gimnazială ”Horea”, Școala Gimnazială „Ștefan Pascu” Apahida, Seminarul Teologic Ortodox – Cluj-Napoca, Asociația Clubul Sportiv Delfinii Turda, Clubul WorldClass, Școala Liviu Rebreanu, Royal School in Transylvania, Clubul Napoca Sharks, Clubul Sportiv Active Swim și Asocația Sports Culture.

Un merit deosebit în mobilizarea echipelor le revine căpitanilor de echipă Marian Sergiu, Gabriel Nesteriuc, Dall’Ara Letizia, Sofie Schugar, Vlad Ticrea, Lazsádi Hajnal-Cristina, Bányai Beatrix, Vasile Demeter, Vass Brigitta, Gundisch Balázs, Matei Jitaru, Gabriel Petric, Mircea Armean, Cristian Ciucur, Patricia Florea, Bogdan Oniga, Demény Attila, Molnár Endre și Iuliu Simișean.

Numărul mediu de membri ai unei echipe a fost de 11, în timp ce numărul minim a fost 2, iar cel maxim 40.

Cel mai tânăr participant din cadrul probei a fost Alexandra Herescu (4 ani). Menționăm de asemenea participarea echipelor reprezentând Transylvania Collage, respectiv Liceul cu Program Sportiv care au ales să se înscrie în cadrul probei Sprint, fiecare echipă având un număr de 8 membri.

Proba de înot Sprint

În cadrul acestei probe și-au testat calitățile de înotători un număr total de 126 de participanți reprezentând 14 echipe intitulate sugestiv și reprezentativ pentru cei ce au ales să se bucure împreună în bazinSprint Team, Rațele și crocodilii, Transylvania College, Safari, Oameni Buni, Sports Culture, WorldClass#Behealthy, Asociația Clubul Sportiv Delfinii Turda, Tigers Team, The Sea Lions, Minionii, Liceul cu Program Sportiv, Școala de vară Sports Culture, Sirenele și pirații și Maeștrii înotului.

Căpitanii de echipă, Maxim Tuvrilă, Daniela Ganea, Demény Attila, Fabiana Apăteanu, Monica Ghiurco, Sáfár Árpád, Demény Helga, Alexandra Pașca, Máté Magdolna, George Neamț, Vasile Demeter și Gabriel Petric, au fost cei care s-au asigurat că toți membrii s-au bucurat de o experiență frumoasă.

Cel mai tânăr participant a fost Ștefan Iacob (4 ani). Distanța totală parcursă de către înotători a fost de aproximativ 26.000 m.

Proba de înot Anduranță

Probabil cea mai solicitantă probă a evenimentului care s-a și derulat pe parcursul întregii nopți a reunit un număr de 4 echipe participante, Sports Culture Team, Endurance Team, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, Brigada Diverșii, având în total 52 de înotători.

Căpitanii de echipă, Sanda Pop, Flaviu Siminic, Radu Sabău și Vlad Cărbune, s-au asigurat că înotătorii se trezesc la momentul potrivit pentru a aduna distanțe parcurse și momente inedite. Cel mai tânăr participant al probei a fost Ina Crișan (18 ani). Echipele au parcurs în total o distanță de aproximativ 36.000 m.

Proba de înot dedicată companiilor

Această probă a reunit 10 echipe participante ce au adus în bazin un număr total de 110 înotători, reprezentând E.ONBusiness Services, Accesa, MicroFocus, Emerson, SC Marty Pan, Decathlon, Frequentis Romania, Univer Product SRL, SANEX S.A. și Endava.

Un rol deosebit au jucat și de această data căpitanii de echipă Valentin Nistor, Timicer Călin, Maxim Tuvrila, Monica Ghiurco, Paul Fărcaș, Andrada Neamțu, Irina Balica, Oláh Zoltán, Hakl Daniel și Fabiana Apăteanu.

Număr mediu de membri ai unei echipe a fost de 11, în timp ce numărul minim a fost 3, iar cel maxim 19. Cel mai tânăr participant a fost Oláh Dávid (10 ani).

Evenimentul a luat sfârșit duminică, 4 noiembrie, la ora 11:00 am.

Am avut lângă noi oameni inimoși care ne-au sprijinit uneori chiar înainte de a apuca noi să ne exprimăm în cuvinte nevoia de ajutor. Mulțumim mult, Vlad Cărbune și Ana Corpade, suntem norocoși să vă avem alături în proiectele noastre! Le mulțumim tuturor prietenilor care au înotat și au mobilizat și alți sportivi pentru a ni se alătura, sunteți minunați! Suntem convinși că fiecare prieten, coleg, elev, îi va mai „molipsi” pe cei dragi și la anul vom face o „sărbătoare și mai mare”! Le mulțumim căpitanilor de echipă care, pe lângă înot, s-au mai ocupat și de aspecte administrative și de buna desfășurare a lucrurilor!

Le mulțumim în mod deosebit voluntarilor care au fost alături de noi și s-au ocupat nu doar de task-urile pe care am reușit noi să le previzionăm, ci au venit cu inițiative inspirate care au creat atmosfera specială a evenimentului … de la muzică la multiple opțiuni de biscuiți cu gem, înot voluntar surpriză pentru a ajuta echipele și multe altele. Dar mai ales au făcut-o din suflet …și asta am simțit-o cu toții! Apreciem așadar sprjinul oferit de către Organizația Studenților EconomiștiLeo Bastion Cluj-NapocaOrganizația Studenților pentru Turismul RomânescOrganizația Studenților Mediciniști din Cluj și tuturor voluntarilor Sports Culture!

Tot ceea ce am trăit în zilele de 3-4 noiembrie li se datorează partenerilor și sponsorilor noștri care au fost alături de noi multe zile înainte și după eveniment. Mulțumim mult Ligia Medrea pentru că ne-ați primit în incinta Bazinului Olimpic Grigorescu unde am găsit o ordine desăvârșită și atenție pentru cel mai mic detaliu. Parteneri precum Primăria Cluj-NapocaRegia Autonomă a Domeniului Public Cluj-NapocaFiliala Cluj-Napoca a Academiei Române – Biblioteca și Inspectoratul Școlar Județean Cluj au făcut ca evenimentul nostru să rămână deschis către comunitate așa cum ne-am dorit din momentul inițierii lui.

Încheiem cu cei la ușa cărora am bătut încă de la bun început și le mulțumim sponsorilor noștri pentru încrederea acordată atunci când visam la 500 de înotători aduși împreună sub cupola “Sărbătoarea înotului”! Mulțumim AraUniverTupperwareEmersonICPIAFJollyDecathlonWorldClassAuchanAccesaRebelDotTYRBio Farm Recea CristurAsociația de PodiatrieWorwag PharmaCulina NostraNutribon și Casa Holvital.

Le mulțumim de asemenea partenerilor media care au completat imaginea evenimentului prin prezentările făcute mai bine decât chiar noi înșine. Suntem așadar recunoscători pentru deschiderea arătată de către Cluj Web StoryDigiTVRRadio Cluj și Ovidiu Blag.

PROBE

Proba de înot dedicată școlilor / cluburilor

Obiectiv: Promovarea înotului, stimularea spiritului de echipă și socializarea.

Grup țintă: Elevi înscriși în sistemul de învățământ preuniversitar.

Mod de desfășurare: Vor fi înscrise în cadrul probei, echipe reprezentând unitatea de învățământ / clubul. O echipă va incude un număr minim de 2 persoane. Elevii sau membrii clubului din cadrul echipei trebuie să urmeze, la data înscrierii, programe școlare aparținând unității de învătământ reprezentate / cursurile clubului reprezentat. Elevii pot înota alături de profesori și de membrii familiei, aceștia fiind înscriși în cadrul echipei cu afiliere la aceeași școală. Echipele vor înota pe durata a 40 minute, fiecare membru al echipei fiind obligat să înoate cel puțin 50 m. Stilul de înot nu este impus.

Festivitate de închidere: Va avea loc la finalul probei pe baza clasamentului final stabilit în funcție de numărul membrilor participanți ai fiecărei echipe.

Proba de înot sprint

Obiectiv: Promovarea înotului ca și componentă benefică unui stil de viață sănătos, cooperarea în cadrul echipei și socializarea.

Grup țintă: Iubitori ai înotului, indiferent de vârstă și nivel de pregătire.

Mod de desfășurare: Vor fi înscrise în cadrul probei, echipe formate din 8 membri plus o rezervă opțional. Echipele vor înota timp de 8 ore, prin succesiunea membrilor echipei într-o ordine prestabilită (de către echipă), fiecare membru al echipei parcurgând distanța de câte 400 m. Stilul de înot nu este impus.

Festivitate de închidere: Va avea loc la finalul probei pe baza clasamentului final stabilit în funcție de distanța cumulată parcursă de către membrii fiecărei echipe.

Proba de înot anduranță

Obiectiv: Promovarea înotului ca și componentă benefică unui stil de viață sănătos, cooperarea în cadrul echipei și socializarea.

Grup țintă: Iubitori ai înotului, indiferent de vârstă și nivel de pregătire.

Mod de desfășurare: Vor fi înscrise în cadrul probei, echipe formate din 12 membri plus o rezervă opțional. Echipele vor înota timp de 12 ore, prin succesiunea membrilor echipei într-o ordine prestabilită (de către echipă), fiecare membru al echipei înotând timp de câte 30 de minute. Stilul de înot nu este impus.

Festivitate de închidere: Va avea loc la finalul probei pe baza clasamentului final stabilit în funcție de distanța cumulată parcursă de către membrii fiecărei echipe.

Proba de înot dedicată companiilor

Obiectiv: Promovarea înotului, stimularea spiritului de echipă și socializarea.

Grup țintă: Iubitori ai înotului, indiferent de vârstă și nivel de pregătire.

Mod de desfășurare: Vor fi înscrise în cadrul probei, echipe reprezentând compania. O echipă va incude un număr minim de 2 persoane. Echipa va include angajați ai companiei reprezentate care pot înota alături de membrii familiei, aceștia fiind înscriși cu afiliere la aceeași companie. Echipele vor înota pe durata a 40 minute, fiecare membru al echipei fiind obligat să înoate cel puțin 50 m. Stilul de înot nu este impus.

Festivitate de închidere: Va avea loc la finalul probei pe baza clasamentului final stabilit în funcție de numărul membrilor participanți ai fiecărei echipe.

COSTURI

Probele de înot dedicate școlilor și companiilor vor fi gratuite. Pentru probele de înot sprint și anduranță se va percepe o contribuție de 50 lei/participant/probă.

LE MULȚUMIM MULT:

PARTENERI, SPONSORI ȘI COLABORATORI

CorporateLogotypeTagline_Left_Color-300x103
biofarm-300x231
Asset-3lloyd
Asset-2creathink-300x143
Asset-2ap-300x98
Asset-1logowedas
Asset-1kinetik-300x205
Asset-1ar-300x125
Asset-1
logo-WCR-1-300x78
2a12a-300x300
5a1d2fbc4ac6b00ff574e29a-300x89
2011-05-02_sigla-Worwag-pharma-287x300
16775983_1626864443996631_1716389469_o-300x300
43485812_254396745218886_5019908104268021760_n-300x300
accesa_logo_registered_big-300x165
arobs-300x93
artsoft-logo-light-bg-300x116
logovladcarbuneverde-300x86
logo-vertical-Regina-Maria-205x300
Logo-REBELDOT-2-300x82
LogoOST13-300x192(1)
Logo-Ebs-Radio-Frecventa-Negru-300x104
logo-cluj-web-story-300x95
Logo-Auchan-NOU-300x72
logo-AP_-RO-300x276
KR-logo-2017-09-27-08-51-300x125
image006-1
image001
ILIKECLUJ_text-vector-300x150
icpiaf-imobiliare-300x101
Federatia-Romana-de-Triatlon-logo-300x102
ecorp_cmyk_pc-Converted-300x153
Culina_Nostra_logi_uj_kek-300x200
csm_Logo_Babes_Bolyai_University_2f8f629f9e-300x92
UNIVER 24 - SĂRBĂTOAREA ÎNOTULUI

TESTIMONIALE

Pentru mine, înotul extrem de anduranță, despre care aș spune că te pune cu adevărat la încercare, a început în toamna anului 2014, în cadrul unui concurs de noapte de 12 ore. Atunci încă nici nu știam că există varianta unui eveniment de 24 de ore. În 2017 m-am decis că voi încerca și proba lungă. Această decizie a implicat mult timp, energie și o investiție semnificativă pentru a mă pregăti pentru celebrul eveniment de 24 de ore de înot. Sunt genul de om căruia îi place să își impingă limitele, așa că nu am ales un ritm de înot lent la eveniment. Am avut numeroase momente de impas, bătălia voinței cu mintea și ego-ul fiind cea mai mare provocare a experienței. Consider însă că, de îndată ce ajungi să le stăpânești, nu există nimic de nerealizat. Este imposibil să descrii în cuvinte bucuria fericirii ce te încearcă la finalizarea acestei probe. Trebuie trăită pentru a fi înțeleasă cu adevărat. Ceilalți participanți nu sunt adversari, sunt prieteni. Un zâmbet primit de la ei sub apă îți poate da o propulsie fantastică în momentele grele. Nu spun neapărat că trebuie să începi cu această probă, dar să fie asta țelul final. Merită finalizată cel puțin o dată în viață! 😁😁

Péter Kálmán

Ce înseamnă a fi voluntar? Ce înseamnă să fii voluntar Sports Culture? Până când nu ai încercat, nu știi ce ai pierdut. Am pornit spre ei cu emoții și teamă, dar m-am întors acasă ca un membru al familiei. Veselie, oameni inimoși, atmosferă unică, muzică și bineînțeles înotul!

Beáta Gáspár

Am așteptat cu nerăbdare ediția specială a evenimentului „Sărbătoarea înotului” și iată că a venit: oameni faini și plini de viață. Sunt doar un copil de 12 ani căruia îi place înotul (așa mă simt eu cel mai bine, în apă). Am avut plăcerea să-l cunosc pe Attila care a organizat un deosebit maraton de 24 ore pentru cei pasionați de sportul în apă. M-am distrat, am concurat și a fost super tare. A fost cea mai minunată zi din viața mea. Aștept cu nerăbdare următoarea sărbătoare!

Mihai Cengher, Scoala Horea

Ca o gură de aer după ce scoți capul din apă, așa a fost și evenimentul la care noi, copii, părinți, unchi, mătuși și profesori, am participat reprezentând Școala Gimnazială Liviu Rebreanu din Cluj-Napoca. Obișnuiți cu clasicele concursuri din cadrul Olimpiadei Sportului Școlar, nu am fost la început prea convinși de acest eveniment. Abia după ce am citit cu atenție despre ce este vorba, au început rotițele să se pună în funcțiune. Am fost bucuros să aflu că nu e defapt un concurs, ci un eveniment la care este invitată toată lumea să participe și să se bucure împreună de apă. Mulți copii, de obicei, nu se prea înghesuie la concursuri, pentru ca nu prea au încredere că pot reuși sau vor fi învinși de alții. M-a bucurat și pe mine faptul că a fost exclusă ideea de competiție și în acest fel mult mai ușor am putut să-i conving să participe. Când le-am spus că toți vor primi la sfârșit câte ceva, au fost încântați. Când le-am spus că pot participa și părinții, frații, prietenii, mătușile lor, au fost dublu încântați. Și uite așa, am reușit sa cooptez în cadrul echipei care a reprezentat școala noastră, cei mai numeroși reprezentanți de la acest eveniment. Peste 40 de copii, părinți, prieteni, frați mai mari sau mai mici. Am fost bucuros că a putut să participe și un elev cu o dizabilitate motorie, aflat în scaun cu rotile. Ne-am bucurat împreună de acest eveniment, care a adus în același loc o parte din comunitatea clujeană, și cel mai important lucru, că a fost implicată în desfășurare. La toate celelalte evenimente, gen competiție, desfășurate până acum, era un gard sau o tribună care despărțea această comunitate. Elevii într-o parte și părinții sau alți susținători în altă parte. Aici, la acest eveniment, toți au pus osul împreună, s-au bucurat împreună, au socializat, au luat premii. Importanța acestor gen de evenimente, unde toți actorii sistemului de educație sunt implicați, elevi, părinți, profesori, duce la dizolvarea granițelor dintre aceștia și astfel toți vor înțelege că dacă se implică deschis, cu sufletul, fără să existe rigiditatea statutului, vor avea numai de câștigat. Acum eu înțelegând despre ce este vorba, la fel și copiii și părinții lor, anul acesta ne va fi mult mai ușor să facem iar o echipă mare și să ne bucurăm împreună de gura de aer. Mulțumim Carmen și Attila pentru oportunitate.

Mircea ArmeanScoala Generala „Liviu Rebreanu” – fosta 23

Ca o gură de aer după ce scoți capul din apă, așa a fost și evenimentul la care noi, copii, părinți, unchi, mătuși și profesori, am participat reprezentând Școala Gimnazială Liviu Rebreanu din Cluj-Napoca. Obișnuiți cu clasicele concursuri din cadrul Olimpiadei Sportului Școlar, nu am fost la început prea convinși de acest eveniment. Abia după ce am citit cu atenție despre ce este vorba, au început rotițele să se pună în funcțiune. Am fost bucuros să aflu că nu e defapt un concurs, ci un eveniment la care este invitată toată lumea să participe și să se bucure împreună de apă. Mulți copii, de obicei, nu se prea înghesuie la concursuri, pentru ca nu prea au încredere că pot reuși sau vor fi învinși de alții. M-a bucurat și pe mine faptul că a fost exclusă ideea de competiție și în acest fel mult mai ușor am putut să-i conving să participe. Când le-am spus că toți vor primi la sfârșit câte ceva, au fost încântați. Când le-am spus că pot participa și părinții, frații, prietenii, mătușile lor, au fost dublu încântați. Și uite așa, am reușit sa cooptez în cadrul echipei care a reprezentat școala noastră, cei mai numeroși reprezentanți de la acest eveniment. Peste 40 de copii, părinți, prieteni, frați mai mari sau mai mici. Am fost bucuros că a putut să participe și un elev cu o dizabilitate motorie, aflat în scaun cu rotile. Ne-am bucurat împreună de acest eveniment, care a adus în același loc o parte din comunitatea clujeană, și cel mai important lucru, că a fost implicată în desfășurare. La toate celelalte evenimente, gen competiție, desfășurate până acum, era un gard sau o tribună care despărțea această comunitate. Elevii într-o parte și părinții sau alți susținători în altă parte. Aici, la acest eveniment, toți au pus osul împreună, s-au bucurat împreună, au socializat, au luat premii. Importanța acestor gen de evenimente, unde toți actorii sistemului de educație sunt implicați, elevi, părinți, profesori, duce la dizolvarea granițelor dintre aceștia și astfel toți vor înțelege că dacă se implică deschis, cu sufletul, fără să existe rigiditatea statutului, vor avea numai de câștigat. Acum eu înțelegând despre ce este vorba, la fel și copiii și părinții lor, anul acesta ne va fi mult mai ușor să facem iar o echipă mare și să ne bucurăm împreună de gura de aer. Mulțumim Carmen și Attila pentru oportunitate.

Mircea ArmeanScoala Generala „Liviu Rebreanu” – fosta 23

Pentru mine, “Sărbătoarea înotului 2018” a reprezentat prima participare în cadrul unei competiții de înot. Nu mă antrenasem niciodată pentru asta. Participând însă în cadrul evenimentului, mi-am dat seama că mi-ar plăcea să înot la fel de bine ca ceilalți. Am avut ocazia să văd mai mulți înotători de mare performanță. Și cum am primit ca și premiu un abonament de o lună la World Class Romania, ulterior am decis să îmi fac un abonament anual, continuând să înot în fiecare zi. Cred că evenimentul ajută la descoperirea talentului ascuns în noi.

Alex Jacho, „Brigada Diverșii”

Știi cu ce asociez „Sărbătoarea înotului 2018”? Cu colega mea, Daria. A participat la proba companiilor. Nu-i venea să creadă că a înotat aproape de două ori mai mult decât oricând altcândva. Ca ea, alți colegi au pornit la distracție și pe parcurs au văzut că pot mai mult decât credeau. Așa… distrându-se, socializând, trăgând cu ochiul la alte echipe și devenind, fără să recunoască, competitivi. La sfârșit erau doar zâmbet: “mai vrem!”. ☺️🙂🏊🏻‍♀️🏊🏻‍♂️🏊🏻‍♀️🙂

Eu una nu mă așteptam ca proba companiilor să-mi rămână în minte, după ce am participat și la ștafete. Credeam că voi petrece 24 de ore cu oameni pentru care înotul merită sărbătorit. Da, au fost și ăștia. Și au fost și alții, care abia atunci au descoperit, entuziaști și fascinați, că înotul merită sărbătorit.
Cu cât mai mulți, cu atât mai bine!
Mai vrem! 😉

Monica Ghiurco

Mi-a plăcut tare mult evenimentul dedicat 100% înotului organizat de cei de la Sports Culture în 2018. “Sărbătoarea înotului” a însemnat pentru mine participarea la proba de 400m sprint, cu ocazia căreia am reușit să cunosc oameni noi formând echipa cu niște prieteni, dar și cu alți înotători cu ajutorul grupului de Facebook – Univer 24 – Sărbătoarea înotului – Platforma pentru formarea echipelor. Ne-am distrat și ne-am simțit bine în apă, iar totul a fost bine organizat și nu țin minte să ne fi lipsit nimic.
Ce poți să-ți dorești mai mult de la o activitate acvatică, decât să faci mișcare, să te distrezi și să îți faci prieteni noi?
Mulțumesc echipei Sports Culture pentru organizarea unui eveniment dedicat înotului, un sport “fără vârstă” cum îmi place mie să spun, de care aveam nevoie in Cluj-Napoca.

Fabiana Apateanu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

DEVINO VOLUNTAR SPORTS CULTURE

SPORTS CULTURE

Promovăm sportul, mișcarea și distracția. Hai alături de noi!

ABONEAZĂ-TE ACUM

Fii la curent cu super evenimentele și activitățile noastre!