HomeSărbătoarea înotului, 4 decembrie 2021

HoursMinutesSeconds
Ce: Eveniment de înot dedicate echipelor de iubitori ai înotului.
Când: 4 decembrie 2021, interval orar 9:00-16:00
Unde: Complexul de natație “Universitas”, Cluj-Napoca
Pentru că sezonul estival parcă a trecut prea repede, apa în Tarnița este deja rece și noi ne dorim să mai înotăm împreună, ne revedem sub egida evenimentului Sărbătoarea înotului. Evenimentul include două tipuri de activități descrise în cele ce urmează, va avea un format restrâns care să ne permită să înotăm în deplină siguranță în contextul actual, dar, cel mai important, continuăm să înotăm! Vă așteptăm cu drag!
Înscrierile sunt deschise până la data de 25 noiembrie 2021!
Atenție!
Dat fiind contextul pandemic, evenimentul se desfășoară FĂRĂ PUBLIC!
Dar ne auzim/vedem/citim online!

Programul evenimentului

8:45 – Deschiderea evenimentului
9:00 – Start „Înoată câte 400 m timp de 6 h în echipă”
15:15 – Start „Mini team building”
15:30 – Ceremonie de încheiere „Înoată câte 400 m timp de 6 h în echipă”
16:00 – Ceremonie de încheiere „Mini team building”

Descrierea activităților

„Mini team building” – Înoată alături de cei dragi!

Vor fi înscrise în cadrul activității echipe. Sunt încurajate înscrieri din partea iubitorilor înotului, indiferent de vârstă și abilități. O echipă va include un număr minim de 2 membri. Echipele vor avea la dispoziție pentru a înota 45 de minute, fiecare membru al echipei parcurgând cel puțin 50 m. Procedeul de înot nu este impus. Festivitatea de încheiere va avea loc la finalul activității pe baza clasamentului final stabilit în funcție de numărul membrilor participanți ai fiecărei echipe.
Grup țintă: înotători amatori, fiind permisă și utilizarea accesoriilor de înot (colăcel, aripioare, lăbuțe, plute, etc.)
Înscrierea pentru această activitate este gratuită.

„Înoată câte 400 m timp de 6 h în echipă” – Sprintează și socializează la bazin!

Sunt încurajate înscrieri din partea iubitorilor înotului, indiferent de vârstă și abilități. Vor fi înscrise în cadrul activității echipe formate din minim 3 și maxim 6 membri. Echipele vor înota timp de 6 ore, fiecare membru al echipei parcurgând cel puțin o dată distanța de 400m, fiind obligatorie doar schimbarea înotătorului la fiecare 400m. Procedeul de înot nu este impus. Festivitatea de încheiere va avea loc la finalul activității pe baza clasamentului final stabilit în funcție de distanța parcursă de fiecare echipă.
Grup țintă: înotători profesioniști și amatori cu experiența de a înota cel puțin 400m. Folosirea accesoriilor de înot nu este permisă!
Contribuția pentru această activitate este de 50 RON / membru.

Reguli

Participarea la eveniment presupune respectarea regulamentului evenimentului și al Complexului de Natație “Universitas”. Vor fi de asemenea implementate toate normele epidemice valabil la data desfășurării evenimentului. Conform regelemetărilor în vigoare la data de 23 septembrie 2021, au acces în incinta complexului de natație următoarele categorii de persoane:
-vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare – este necesara prezentarea Certificatului verde care conține un QR code;
– care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 72 de ore. – este necesară prezentarea unui test făcut într-o clinică specializată care să conțină un QR Code.
– care prezintă rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore. – este necesară prezentarea unui test făcut într-o clinică specializată care să conțină un QR Code.
– care sunt în perioada cuprinsă între 15 și 180 de zile după confirmarea infecției cu SARS-CoV-2. – este necesară prezentarea Certificatului verde care conține un QR code.
În cazul în care numărul maxim de participanți se va reduce în contextul evoluției pandemiei, vom accepta echipele ținând cont de ordinea cronologică a efectuării înscrierii.

Sponsori și parteneri

DEVINO VOLUNTAR SPORTS CULTURE

SPORTS CULTURE

Promovăm sportul, mișcarea și distracția. Hai alături de noi!

ABONEAZĂ-TE ACUM

Fii la curent cu super evenimentele și activitățile noastre!