Despre noi

Suntem o comunitate de sportivi. Credem că împărtășirea experiențelor proprii multiplică beneficiile și tocmai de aceea învățăm împreună, ne antrenăm împreună, participăm împreună la competiții, dar mai ales ne bucurăm împreună de o viață activă.

Ca întotdeauna, povestea începe cu oameni … după cum spune și proverbul, “Cine se aseamănă se adună”! Pasionați de sport și înarmați cu mult entuziasm, ne-am bucurat mereu să întâlnim oameni care își doresc să facă mișcare cu zâmbetul pe buze. Diversele antrenamente și organizări informale pentru competiții la care am participat, dar mai ales atitudinea și implicarea oamenilor pe care am avut norocul să îi cunoaștem, ne-au dat impulsul necesar și argumentul decisiv în a pune bazele asociației. Astfel s-a născut Sports Culture.

Tot mai multe studii demonstrează că a combina munca cu activitatea sportivă potențează productivitatea, ajută colaborarea și îmbunătățește starea de spirit. Implicarea consecventă în activități sportive are așadar capacitatea de a stimula productivitatea, creativitatea și dinamica capitalului uman; de a reduce nivelul de stres; de a crește stima de sine, energia și vitalitatea; de a dezvolta o atitudine optimistă și pozitivă; de a forma spiritul și mentalitatea de echipă; și de a facilita sinergia oricărei comunități.

Asociația Sports Culture își propune să încurajeze activitățile sportive prin:

  • organizarea de evenimente sportive (aceasta fiind și principala activitate a asociației);

  • stimularea persoanelor de toate vârstele și nivelurile de pregătire în a face sport;

  • formarea, perfecţionarea continuă şi ridicarea nivelului de calificare şi/sau clasificare a sportivilor şi specialiştilor din domeniu (jucători, antrenori, instructori, etc.);

  • participarea la competiţii sportive, descoperirea și promovarea talentelor;
  • dezvoltarea relaţiilor de cooperare cu alte asociaţii şi cluburi sportive din țară și străinătate.

Devino membru!

Membri

Devino și tu membru al Asociației și implică-te în planurile noastre de viitor.

Sports Culture „în acțiune”

Aqua Speed Marathon – Târgu Mureș – Un eveniment de înot de 8 ore la care participăm cu mare drag în fiecare an. O ocazie minunată pentru o excursie cu echipele noastre și bună dispoziție la bazin cu prieteni vechi și noi. O excursie minunată cu micii noștri înotători care sunt o adevărată echipă, punând …