Despre evenimentul Univer 24 – Sărbătoarea înotului 2019

Înscrie-te! Descriere detaliată și regulament

28-29 septembrie 2019

Cluj-Napoca, Complexul de natație „Universitas” situat în parcul sportiv „Iuliu Haţieganu”, aflat în patrimoniul Universităţii „Babeş-Bolyai”


Așa după cum am promis, înotul continuă!


Hosszú Katinka (Foto: Molnár Endre)

Un eveniment de 24 h în cadrul căruia celebrăm înotul și bucuria de a înota. Vei dori să ne fii alături dacă:

  • Pur și simplu apreciezi înotul și îți dorești să faci parte dintr-un eveniment unic de socializare la bazin
  • Dorești să o cunoști pe legenda înotului Hosszú Katinka, triplă campioană olimpică. Ne va transmite gândurile ei, va înota și ne va da autografe
  • Vrei să ne fii alături pe parcursul celor 24 h alegând acele activități care ți se potrivesc mai bine, totul depinde de tine și energia ta 🙂
  • Vrei să fii alături de super înotătorii de 24 h
  • Îți poți mobiliza colegii, familia și prietenii pentru a înota în echipă cu afiliere la școala ta / clubul tău de înot … distracția și numărul membrilor contează! 😉
  • Dorești să valorifici abilitățile de înotător și să te bucuri de echipă în formatele propuse, înotând 100 m, 400 m și/sau ½ h
  • Te tentează să construiești o echipă și să o supui testului acvatic … distracția la bazin. 🙂 Poți face asta cu afiliere la compania / instituția ta
  • Simți că ai un cuvânt de spus în această poveste a înotului de 24 h … ești binevenit în calitate de înotător, suporter, voluntar, sponsor, partener, consultant…

Cunoscută ca Iron Lady, Katinka spune că „de fiecare dată când sare în apă, simte că se întoarce acasă”. Vă așteptăm și noi acasă – la bazin!

Revenim curând cu alte detalii și formularul de înscriere. Între timp, poți da „going” la eveniment pe Facebook.

ActivitateDescriere pe scurtStartFestivitate de încheiere
„Super
înotători
de 24h”
Testează-ți limitele celebrând înotul!
înotători experimentați / 24 h de înot individual
28 sept, ora 11:0029 sept, ora 11:00
„Copiii,
familia și
prietenii”
Înoată alături de cei dragi!
înotători de orice nivel / echipă minim 2 membri / câte 50 m / total: o oră
28 sept, ora 11:0028 sept, ora 14:15
„Bucuria
de a ne
întrece
în apă”
Dezvoltă-ți spiritul competitiv în echipă!
înotători de nivel mediu și avansat / echipă minim 6 membri / câte 100 m / total: o oră
28 sept, ora 14:0028 sept, ora 15:30
„Înoată câte
400 m timp
de 6 h în
echipă”
Sprintează și socializează la bazin!
înotători de orice nivel / echipă minim 6 membri / câte 400 m / total: 6 ore
28 sept, ora 15:1528 sept, ora 21:45
„Înoată
câte 1/2 h
timp de
12 h în
echipă”
Bucură-te de înot nocturn alături de echipa ta!
înotători de orice nivel / echipă minim 6 membri, maxim 24 / câte 30 de minute / total: 12 ore
28 sept, ora 21:3029 sept, ora 10:00
„Mini-
team
building
acvatic”
Înoată alături de colegi!
înotători de orice nivel / echipă minim 2 membri / câte 50 m / total: 45 de minute
29 sept, ora 09:3029 sept, ora 11:15

Ceremonia de deschidere va avea loc în 28 septembrie la ora 10:00, iar cuvântul de închidere în 29 septembrie la ora 11:20.

Descrierea pe larg a activităților

„Super înotători de 24 h”Testează-ți limitele celebrând înotul!
Este o activitate individuală de anduranță, fără accent competițional. Sunt așteptate înscrieri din partea unor înotători cu experiență în probe de anduranță. Doi înotători vor fi selecționați și li se vor asigura toate condițiile necesare parcurgerii în deplină siguranță a activității. Înotătorii vor avea la dispoziție 24 de ore pentru a parcurge cât mai multe lungimi de bazin, care vor fi contorizate de către arbitri. Înotătorii au la dispoziție 15 minute de pauză după fiecare 3 ore petrecute în apă. Înotătorii vor împărți un culoar, fiecare având jumătate de culoar la dispoziție. Procedeul de înot nu este impus. Festivitatea de încheiere va avea loc la finalul evenimentului prin menționarea distanței parcurse în cele 24 de ore.

„Copiii, familia și prietenii”Înoată alături de cei dragi!
Vor fi înscrise în cadrul activității echipe reprezentând unitatea de învățământ / clubul de înot. Sunt încurajate înscrieri din partea iubitorilor înotului, indiferent de vârstă și abilități. O echipă va include un număr minim de 2 persoane. Echipa va fi formată din elevi sau membri ai clubului, care pot înota alături de profesori, membrii familiei și prieteni, aceștia fiind înscriși cu afiliere la aceeași școală / club de înot. Echipele vor înota pe durata unei ore, fiecare membru al echipei parcurgând cel puțin 50 m. Procedeul de înot nu este impus. Festivitatea de încheiere va avea loc la finalul activității pe baza clasamentului final stabilit în funcție de numărul membrilor participanți ai fiecărei echipe.

„Bucuria de a ne întrece în apă”Dezvoltă-ți spiritul competitiv în echipă!
Sunt încurajate înscrieri din partea unor înotători cu abilități de nivel mediul și avansat. Vor fi înscrise în cadrul activității echipe formate din minim 6 membri și maxim 4 rezerve opțional. Membrii echipelor vor înota timp de 1 oră, prin succesiunea membrilor echipei într-o ordine prestabilită (de către căpitanul de echipă), fiecare membru al echipei parcurgând distanța de câte 100 m. O rezervă poate înlocui un membru per ciclu de înot. Procedeul de înot nu este impus. Festivitatea de încheiere va avea loc la finalul activității pe baza clasamentului final stabilit în funcție de distanța parcursă de membrii echipei.

„Înoată câte 400 m timp de 6 h în echipă”Sprintează și socializează la bazin!
Sunt încurajate înscrieri din partea iubitorilor înotului, indiferent de vârstă și abilități. Vor fi înscrise în cadrul activității echipe formate din minim 6 membri și maxim 4 rezerve opțional. Echipele vor înota timp de 6 ore prin succesiunea membrilor echipei într-o ordine prestabilită (de către căpitanul de echipă), fiecare membru al echipei parcurgând distanța de câte 400 m. O rezervă poate înlocui un membru per ciclu de înot. Procedeul de înot nu este impus. Festivitatea de încheiere va avea loc la finalul activității pe baza clasamentului final stabilit în funcție de distanța parcursă de fiecare echipă.

„Înoată câte 1/2 h timp de 12 h în echipă”Bucură-te de înot nocturn alături de echipa ta!
Sunt încurajate înscrieri din partea iubitorilor înotului, indiferent de vârstă și abilități. Vor fi înscrise în cadrul activității echipe formate din minim 6, maxim 24 de membri. Echipele vor înota timp de 12 ore, fiecare membru al echipei înotând cel puțin o dată, timp de 30 de minute. Procedeul de înot nu este impus. Festivitatea de încheiere va avea loc la finalul activității pe baza clasamentului final stabilit în funcție de distanța parcursă de fiecare echipă.

„Mini-teambuilding acvatic”Înoată alături de colegi!
Vor fi înscrise în cadrul activității echipe reprezentând compania / instituția. Sunt încurajate înscrieri din partea iubitorilor înotului, indiferent de vârstă și abilități. O echipă va include un număr minim de 2 membri. Echipa va fi formată din angajați ai companiei / instituției reprezentate, care pot înota alături de membrii familiei și prieteni, aceștia fiind înscriși cu afiliere la aceeași companie / instituție. Echipele vor înota pe durata a 45 de minute, fiecare membru al echipei parcurgând cel puțin 50 m. Procedeul de înot nu este impus. Festivitatea de încheiere va avea loc la finalul activității pe baza clasamentului final stabilit în funcție de numărul membrilor participanți ai fiecărei echipe.

Cam așa a fost anul trecut:

EN HU