Return to Despre noi

Sports Culture „în acțiune”

Aqua Speed Marathon – Târgu Mureș – Un eveniment de înot de 8 ore la care participăm cu mare drag în fiecare an. O ocazie minunată pentru o excursie cu echipele noastre și bună dispoziție la bazin cu prieteni vechi și noi.

O excursie minunată cu micii noștri înotători care sunt o adevărată echipă, punând suflet, energie, zâmbete și multe încurajări reciproce și în cadrul evenimentului Turda Înoată Pentru Sorin Andrei. Bineînțeles că am profitat de ocazie și ne-am distrat toată ziua în mijlocul naturii, la Cheile Turzii.

Nu puteam lipsi de la Wizz Air Cluj-Napoca Marathon 2019 … și ne-am simțit tare bine la probele de 10k, semimaraton și maraton.

    

Am profitat de zilele vacanței de vară prin intermediul programului Școala de vară în cadrul căruia ne-am îmbogățit vocabularul limbii engleze și germană, am înotat, am savurat gustări delicioase și ne-am jucat într-un mod constructiv, abordând teme precum igiena și sănătatea, alimentația, muzica și dansul, pictura, alte activități artistice, dar și educația financiară.

Ne-am adunat cu mic cu mare pentru a testa apele Tarniței … unii ca să ne facem curaj, alții ca antrenament pentru competițiile de înot în ape deschise și triathlon. Cert este că ne-am bucurat de o zi magică, într-un decor de vis, alături de oameni la fel de frumoși.

Am început anul în formă și nu ne-am oprit până când am găsit zăpada … aproape de un bazin … cum altfel să organizezi o tabără de schi și inot?

Ne bucurăm zilnic de antrenamente de înot. În bazin, în lac, ne inițiem, progresăm … important este că ne simțim bine!

Participăm la competiții de înot și triathlon ca să ne testăm puterile, dar mai ales să cunoaștem și revedem oameni dragi.